Timisoara: Spartan a deschis cel de-al saptelea restaurant. O investitie de aproximativ 150.000 de euro

Lantul de restaurante de tip fast-food se extinde. Remus Cosovanu, directorul general al companiei Corebos, prin intermediul careia a obtinut franciza Spartan anunta deschiderea unei noi unitati in Timisoara.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Vineri, 27 Iulie 2018

Potrivit acestuia, investitia s-a ridicat la aproximativ 150.000 de euro, iar in primele trei zile de la deschidere s-au inregistrat vanzari de aproximativ 7.000 de euro.

„Marca Spartan este deosebit de apreciata in Timisoara, astfel ca am ajuns sa deschidem cel de-al saptelea restaurant, ca urmare a cererii foarte mari. Sa detii sapte restaurante profitabile ale aceluiasi brand, in alt oras decat Bucurestiul, este o situatie unica pe piata. Le sunt recunoscator atat clientilor nostri, cat si echipei, furnizorilor, tuturor colaboratorilor si francizorului, datorita carora am ajuns la aceasta performanta. Avem rezultate extrem de bune ca trafic si vanzari, astfel ca apropierea dintre unitati nu a avut deloc un impact negativ. Spartan este singurul brand de pe piata fast-food-ului autohton, cu restaurante situate in imediata vecinatate unele fata de altele, iar acest lucru a dat rezultate foarte bune pentru noi”, a declarat Remus Cosovanu, directorul general Corebos .

Spartan face parte din grupul de francize Strong MND Corporation, companie francizoare care detine si platforma www.francizelacheie.ro. Lantul de restaurante a fost fondat in anul 2012 si numara 39 de restaurante, dintre care 15 sunt restaurante proprii si alte 24 sunt in sistem de franciza, deschise in Capitala si alte 22 de orase din tara.