Tazz by eMAG si Edenred lanseaza prima solutie de plata online cu carduri de masa

Tazz by eMAG si Edenred Romania anunta un parteneriat unic, prin intermediul caruia clientii celor doua branduri pot utiliza cardul Edenred Ticket Restaurant pentru a comanda si plati mancare online.

Scris de Agro Food, Luni, 29 Martie 2021
Conform unui comunicat, parteneriatul, primul de acest tip din Romania, este si o inovatie tech, ce permite integrarea completa emitent - platforma - restaurante. Disponibila pentru o multitudine de restaurante prezente in aplicatia Tazz by eMAG, plata cu tichete de masa devine, astfel, un beneficiu exclusiv al utilizatorilor Edenred.
 
Utilizatorii trebuie sa inroleze cardul Edenred Ticket Restaurant in aplicatia Tazz by eMAG, urmand pasii indicati, ulterior procesul de plata fiind identic cu cel utilizat pentru cardurile bancare folosite pana acum in aplicatie. Utilizatorii pot consulta soldul disponibil pe cardul de masa direct in aplicatia Tazz by eMAG, fara a mai fi necesara accesarea aplicatiei MyEdenred si pot achita online masa de pranz comandata la birou sau acasa, de la restaurante din 23 de orase din tara in care Tazz by eMAG este prezent.
 
Parteneriatul creste numarul de optiuni de alimentatie sanatoasa pentru masa de pranz a angajatilor, oferindu-le acces la o modalitate de plata suplimentara si sprijina restaurantele partenere Edenred listate in aplicatie care accepta plata cu Edenred Ticket Restaurant.
 
Tazz by eMAG este disponibil in 23 de orase si listeaza oferte de la sute de restaurant comune ambilor parteneri. Utilizatorii Edenred Ticket Restaurant pot folosi filtrele disponibile pentru a selecta rapid in aplicatie restaurantele care accepta plati cu cardurile lor de masa.
 
De la food ordering la orice produse necesare pentru casa, cu livrare rapida, in cateva minute, Tazz by eMAG este astazi cea mai descarcata aplicatie de catre romani din categoria "Food & Drink" in ultimele 30 de zile. Serviciile oferite de Tazz by eMAG sunt disponibile atat prin aplicatiile Android si iOS, cat si online pe www.tazz.ro. Tazz by eMAG este rezultatul parteneriatului incheiat in toamna lui 2019 intre eMAG si EuCeMananc, cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului.
 
Edenred este lider de piata ca platforma de servicii si plati si este partenerul de zi cu zi al intregului ecosistem al pietei muncii, conectand peste 50 de milioane de angajati si 2 milioane de comercianti parteneri prin intermediul a peste 850.000 de clienti corporativi in 46 de tari.
 
Edenred ofera solutii de plata cu destinatii specifice pentru alimentatie (tichete de masa), flote auto si mobilitate (carduri de combustibil, solutii multi-energy, mentenanta, taxe de drum, parcari si vouchere de transport), stimulente (vouchere si carduri cadou, platforme dedicate angajatilor) si plati corporative (carduri de plata virtuale). Aceste solutii cresc calitatea vietii si puterea de cumparare a angajatilor, imbunatatesc atractivitatea si eficienta companiilor, si anima piata muncii si economia locala. De asemenea, faciliteaza accesul la o alimentatie mai sanatoasa, produse mai sustenabile si solutii de soft mobility.