Taco Bell inaugureaza al 11-lea restaurant din Romania

Sphera Franchise Group continua expansiunea business-ului Taco Bell la nivel national prin inaugurarea unui nou restaurant in Brasov.

Scris de Agro Food, Joi, 12 Noiembrie 2020
Cea de-a doua unitate din oras este situata in Centrul Comercial AFI Palace Brasov, un punct strategic de tranzit.

 

Anul acesta, in luna octombrie, Taco Bell a implinit trei ani de la lansarea pe piata din Romania, timp in care s-a extins la nivel local prin deschiderea de noi restaurante si a ajuns din ce in ce mai aproape de fani, oferindu-le acestora produsele originale de inspiratie mexicana. Pana acum, Taco Bell a adaugat in portofoliu: 11 restaurante, cea de-a doua unitate din Brasov fiind cea mai recent inaugurata; 7 orase din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara, Ploiesti, Constanta si Brasov.

 

La aproape un an de la deschiderea primului restaurant din Brasov, Taco Bell inaugureaza o noua unitate, de data aceasta in Centrul Comercial AFI Palace Brasov. Restaurantul este o unitate de tip inline, care dispune de o suprafata de aproximativ 200 mp si 40 de locuri de tip Hub Tables sau Low Couch Seating, avand o bucatarie deschisa, care le permite clientilor sa vada cum este preparata comanda, acces la WiFi nelimitat si prize USB pentru incarcarea dispozitivelor mobile. In prezent, produsele Taco Bell sunt disponibile doar in cadrul serviciului de livrare sau la pachet.

 

„Desi anul 2020 a fost plin de provocari pentru industria HoReCa, suntem bucurosi sa inauguram un nou restaurant, in Brasov. Nu intamplator am ales sa deschidem a doua unitate in acest oras. Am identificat o cerere mare din partea fanilor in acest oras si iata-ne aici, din nou, alaturi de toti consumatorii dornici sa incerce produsele originale, de inspiratie mexicana. In plus, dorim sa ii asiguram pe toti clientii nostri ca, in aceasta perioada, am implementat toate masurile sanitare suplimentare, astfel incat sa se poata bucura de aceeasi experienta Live Más intr-un mediu sigur”, a spus Costica Misaca, director general Taco Bell Romania.

 

Prin inaugurarea unitatii din Brasov, Taco Bell a creat 25 de locuri de munca, noua echipa fiind gata sa ii serveasca pe clienti cu produse delicioase, de inspiratie mexicana, precum: Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme sau Churros. In plus, la deschidere, fanii sunt intampinati cu o surpriza de inspiratie mexicana. Astfel, in perioada 12 – 15 noiembrie, clientii se pot bucura de un Taco Snack Meniu, care include un Taco Supreme, o portie de Mexican Fries si un sos Nacho Cheese la pretul special de 7 lei.

 

Momentan, restaurantul Taco Bell din Brasov este deschis doar pentru comenzile la pachet, urmand ca din 16 noiembrie sa fie disponibila si livrarea la domiciliu, prin intermediul colaboratorilor specializati. Sanatatea angajatilor si clientilor a fost si va ramane o prioritate la Taco Bell. De aceea, in contextul actual, au fost implementate masuri suplimentare de siguranta in toate restaurantele din tara, precum: igienizarea spatiilor de lucru si a zonelor frecventate de clienti, respectarea cu strictete a procedurilor de spalare si igienizare a mainilor, pastrarea mastii in interiorul restaurantelor si delimitarea zonelor astfel incat sa fie respectata distantarea sociala. Suplimentar, la casele de marcat au fost amplasate panouri de protectie transparente. De asemenea, unitatea este dotata cu dezinfectant si este incurajata plata cu cardul pentru a minimiza contactul dintre clienti si personal.