Starbucks are un nou director operational in Romania si Bulgaria

Starbucks are, incepand din luna octombrie, un nou director operational in Romania si Bulgaria. Cristian Turculet, fostul Director de Expansiune al AmRest, il inlocuieste pe polonezul Karol Żuradzki, care a detinut functia de Regional Operations Director Romania din iunie 2018. Cristian Turculet devine astfel primul roman care detine aceasta pozitie de cand Starbucks a intrat pe pietele din Balcani.

Scris de Agro Food, Joi, 08 Octombrie 2020

In noul rol, Cristian Turculet va fi responsabil de conturarea strategiei Starbucks in Romania si Bulgaria in concordanta cu prioritatile organizationale, de crearea parteneriatelor strategice si consolidarea culturii companiei.

 

"Este o onoare pentru mine sa ocup aceasta funcţie in cadrul grupului AmRest. Eforturile echipei se vor concentra pentru mentinerea ritmului de crestere. Pe langa continuarea expansiunii, de asemenea ne dorim sa fim aproape de clientii nostri si sa aducem noi concepte care sa ne permita sa ne extindem, sa patrundem in noi orase si sa le dam iubitorilor de cafea posibilitatea sa vina la Starbucks si sa se bucure de bauturile si atmosfera buna", a declarat Cristian Turculet, Director Regional Romania si Bulgaria.

 

Cristian Turculet are o vasta experienta in infrastructura operationala, lucrand de peste 16 ani in FMCG, iar in cadrul grupului polonez AmRest a ocupat in ultimul an functia de Director de Expansiune pentru Romania si Bulgaria, fiind responsabil cu extinderea retelelor Starbucks si Burger King.