Selgros a deschis cel de-al 23-lea magazin

Selgros Cash&Carry Romania a deschis un nou magazin la Baia Mare. Noul magazin a fost realizat dupa un concept inedit de restaurant in-store, ce integreaza Selgros Bistro si rotiseria Pauza Mica, reintalnita in toate magazinele Selgros.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Vineri, 29 Noiembrie 2019

Noul magazin se intinde pe o suprafata de 6.000 de metri patrati, zona de produse alimentare fiind comparabila, ca suprafata si sortimentatie cu cea a formatelor Standard, prezentandu-se astfel o gama larga de produse.

Selgros Baia Mare - 4

„Prin deschiderea magazinului din Baia Mare, Selgros ofera atat profesionistilor din HoReCa, cat si pasionatilor de bunataturi, o sortimentatie foarte variata de produse alimentare si non-alimentare. Misiunea noastra este de a oferi tuturor clientilor nostri produse proaspete si de cea mai buna calitate”, a punctat Robert Hellwagner, CEO Selgros Cash & Carry.

Magazinul Selgros din Baia Mare se afla pe Bulevardul Bucuresti nr. 102. Programul de lucru este intre orele 7:00 și 22:00, de luni pana sambata inclusiv, iar duminica, intre 8:00 si 21:00