Reteaua PROFI se extinde in Bucuresti cu zece noi magazine

Zece noi magazine PROFI se deschid in curand in Bucuresti ca urmare a autorizarii de catre Consiliul Concurentei a tranzactiei prin care PROFI preia tot atatea spatii comerciale de la Pronto Mobile SRL.

Scris de Agro Food, Joi, 03 Iunie 2021
„Aceasta noua extindere amplifica rapida crestere a retelei noastre,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi. “Avem cresterea in sange, este un element esential in strategia noastra.”
 
„Ne bucuram ca putem incheia o afacere cu reteaua cu cea mai mare dezvoltare din Romania ultimilor ani, retea catre care transferam cele mai mari 10 dintre magazinele noastre, in care am investit multa munca si suflet”, a declarat antreprenorul Gabriel Sandu in numele companiei Pronto Mobile SRL.
 
„Am satisfactia ca prin aceasta tranzactie exceptionala care ne consolideaza pozitia din Bucuresti reusim sa preluam active ale unor antreprenori locali dinamici si cu experienta, ceea ce este o onoare deosebita” a spus la randul sau Gaetan Pacton, director de expansiune PROFI.
 
Cu aproape 1500 de magazine in mai bine de 600 de localitati si 24000 de angajati, Profi este retailerul modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.