Profi a deschis peste 30 de magazine in primele doua luni din 2021

Lantul de magazine Profi a deschis 31 de noi supermarketuri in primele doua luni din an, respectiv 15 unitati in ianuarie si 16 in februarie.

Scris de Agro Food, Joi, 04 Martie 2021
Oficialii companiei au anuntat la sfarsitul anului trecut ca vor sa mentina ritmul de expansiune si sa deschida aproximativ 250 de magazine in 2021. In 2020, Profi a inaugurat 237 de unitati noi, ajungand la 1.404 de supermarketuri.
 
Compania a anuntat recent un nou format – Profi Go – pe segmentul de convenience. Conceptul inseamna magazine mici, cu produse pentru consumul imediat, de impuls.
 
In primele zile din martie, Profi si-a marit echipa de management financiar. Dumitru Dragomir, pana acum Director financiar, a preluat functia de Vicepresedinte, Director de eficienta afacerii, pozitie din care va reprezenta compania in relatiile cu principalii sai parteneri si colaboratori, gestionand totodata din perspectiva financiara planurile de dezvoltare.
 
“Voi avea o privire mai larga asupra organizatiei noastre, cu accent pe zonele de eficientizare a businessului, iar contributiile mele vor determina in mai mare masura  ratiunile care stau la baza diverselor actiuni pe care le intreprindem,” a declarat Dumitru Dragomir.
 
Acesta va participa in acelasi timp si la inductia lui Andrei Bica, noul Director Financiar al retelei. Acesta vine cu peste 20 de ani de experienta financiara relevanta, lucrand anterior ca Deputy CFO la Telekom si Director Finance Business Partnering la Vodafone. Pe langa cunostintele din industria telecomunicatiilor, Andrei Bica aduce cu sine si o experienta solida in retailul alimentar avand in vedere rolul pe care l-a jucat ca Head of Finance & Accounting la METRO.
 
Cu mai mult de 1.400 de magazine in peste 600 de localitati si aproape 22.000 de angajati, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica si cel mai mare numar de magazine din Romania.