Producatorii romani promoveaza mancarea sanatoasa la Anuga 2019

„Stay happy, stay healthy” ( „fii fericit, fii sanatos”) este motto-ul pe care-l promoveaza anul acesta cei 87 de producatori romani care ne reprezinta la cel mai important targ destinat industriei alimentare la nivel international: Anuga 2019.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Miercuri, 11 Septembrie 2019

„La editia de anul acesta, am decis sa punem accentul mult mai mult pe componenta calitativa a prezentei producatorilor nostri, atat din punct de vedere al designului de stand, dar si al tematicii de prezentare: Healthy Food. Pe langa acest concept unitar, ne-am indreptat si catre informarea participantilor pentru a-si stabili din timp intalnirile de business astfel incat evenimentul sa se transforme intr-un motor de business. Fiecare compania va avea propriul program, in afara de orarul dedicat intalnirilor, prin care sa-si demonstreze valorile in zona dedicata segmentului in care activeaza”, a declarat pentru AgroFood, Stefan Padure presedintele Asociatiei pentru Promovarea Alimentului Romanesc (APAR).

Anul acesta, Romania va fi reprezentata la Anuga de un numar de 87 de companii dintre care 74 participa sub standuri nationale.

Printre companiile care vor participa se numara: Aaylex, Agrisol International, Toneli Holding, Avicola Lumina, Betty Ice, Boromir, Dry Fruits Transilvania, Grande Dolceria, Karpaten Meat, Kosarom, Pambac etc. Anuga 2019 se va desfasura in perioada 5-9 octombrie.