Premium Porc Group – investitie de 17.500 de euro in dotarea unui laborator IT

Premium Porc Group, al doilea cel mai mare crescator de porcine din Romania, a investit 17.500 de euro pentru dotarea si renovarea laboratorului IT al Scolii Nereju, in urma castigarii concursului „Bursa Proiectelor Scolare”, organizat de grup.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Miercuri, 27 Martie 2019

Asadar, prin finantarea de 17.500 de euro, a fost renovat laboratorul IT al Scolii Nereju si dotat cu tehnologie, care sa faciliteze integrarea componentei digitale in procesul educational. Pentru scoala, noul laborator va insemna inca o data alinierea la standardele europene, in vreme ce, pentru elevi, va crea noi oportunitati, intr-o comunitate in care accesul la tehnologie este in continuare limitat. Astfel, copiii vor putea invata cu ajutorul tablei interactive si a laptopurilor primite si vor putea performa in orice domeniu si-ar dori sa activeze.

„Ne bucuram sa venim in sprijinul comunitatilor locale si sa aducem plus valoare zonelor in care operam. Implicarea in actiuni sociale a devenit o prioritate pentru grupul nostru, iar succesul actiunilor realizate pana in prezent ne motiveaza sa dezvoltam si mai multe proiecte. De la un an la altul, concursul «Bursa Proiectelor Școlare» se bucura de un numar tot mai mare de participanti, iar acest fapt constituie o motivatie in plus pentru noi sa continuam proiectul, sa sprijinim cat mai multe scoli din judetul Vrancea si sa facem o diferenta in comunitatile locale”, au punctat reprezentantii Premium Porc Group.

Inaugurarea laboratorul IT a avut loc in data de 25 martie.