Resursele financiare alocate programului de sustinere a tomatelor romanesti in 2019 vor creste cu peste 25%
Resursele financiare alocate programului de sustinere a tomatelor romanesti in spatii ...
O echipa de oameni de stiinta din China a produs 5 grame de carne obtinuta din celule stem musculare de provenienta animala, a anuntat o universitate din provincia Jiangsu, citata de Xinhua.
Scris de Laura-Georgiana Cioba, Luni, 25 Noiembrie 2019Universitatea de Stiinte Agricole din Nanjing a anuntat ca echipa condusa de Zhou Guanghong a recoltat carnea obtinuta dupa ce a cultivat timp de 20 de zile celule stem din muschi de porc.
Este prima carne dezvoltata in China din celule stem musculare, potrivit Asociatiei Chineze a Societatilor de Stiinte Agricole, care a condus o evaluare a acestei tehnologii.
Resursele financiare alocate programului de sustinere a tomatelor romanesti in spatii ...
Nivelul de absorbtie a fondurilor europene pe care il poate inregistra, pana la ...
Reteaua de magazine RomBeer se extinde cu o noua unitate ce va fi deschisa in luna ...