Pioneer® aniverseaza 95 de ani ca lider in agricultura

De 95 de ani, Pioneer misca industria agricola inainte. Ceea ce a inceput cu ideea de hibrid de porumb in 1926, a inflorit intr-un brand recunoscut la nivel mondial, detinut de Corteva Agriscience, o compania globala dedicata integral agriculturii, recunoscuta pentru faptul ca furnizeaza fermierilor inovatii de neegalat.

Scris de Agro Food, Miercuri, 21 Aprilie 2021
Succesul durabil al marcii Pioneer reflecta preocuparea centrala a companiei Corteva Agriscience de a pune inovarea in slujba fermierilor, pentru maximizarea productiei si perpetuarea afacerilor.
 
Pioneer a fost una dintre primele companii de seminte care a produs genetica hibrida avansata si, ca marca globala de seminte a Corteva Agriscience, Pioneer continua sa fie cel mai de succes si recunoscut brand din industrie.
 
„Produsele si serviciile marca Pioneer® ofera fermierilor cele mai inovatoare solutii de pe piata, astfel incat acestia sa-si poata maximiza productivitatea si sa obtina recoltele de care avem nevoie pentru a hrani o lume in continua crestere”, a declarat Jim Collins, Chief Executive Officer, Corteva Agriscience. „De 95 de ani aparam cauza fermierilor, investim in comunitati si promovam solutii agricole durabile. Vom continua sa facem aceste lucruri pentru multi ani de acum inainte.”
 
Originara din Midwest-ul American, Pioneer opereaza acum la scara globala. In Romania, Pioneer a adus inca de acum aproape o jumatate de secol hibrizi performanti de porumb. In zilele noastre, compania a devenit o prezenta de referinta in peisajul industriei agricole autohtone, unde a investit in cercetare pentru a furniza genetica adaptata acestei regiuni pedo-climatice si in capacitati de productie la cele mai moderne standarde la nivel mondial. Pioneer valorifica superior traditia locala in producerea de seminte si Romania continua, astfel, sa fie unul dintre jucatorii de top din UE pe aceasta piata, aprovizionand atat destinatii din UE, cat si piete extra-comunitare.
 
„Pioneer a contribuit la modelarea agriculturii nu doar in SUA, ci la nivel global”, a spus Jean Ionescu, Country Leader Romania si Moldova. „Firma are o prezenta indelungata si stabila in Europa Centrala si de Est si pune la dispozitia fermierilor seminte de calitate, instrumente agronomice si sprijinul de care au nevoie pentru a avea succes.”
 
„Ne vom stradui in continuare sa ne ajutam clientii sa imbunatateasca an de an performanta fermelor, prin cunostiinte agronomice de ultima generatie, agricultura digitala si expertiza financiara – scopul nostru fiind intotdeauna ca acestia sa obtina rezultate exceptionale si sa isi atinga pe deplin potentialul. Conform viziunii noastre referitoare la durabilitate, vom colabora cu fermierii pentru a-i ajuta sa-si construiasca exploatatii moderne, profitand de resursele bogate pe care le ofera solul si protejand bogatia acestuia.”
 
Timp de aproape un secol, accentul pus de Pioneer pe inovarea continua in beneficiul clientilor a dus la cresterea productivitatii, la practici mai durabile si la imbunatatiri in zone considerate anterior de neatins. Cu un portofoliu de neegalat in ceea ce priveste semintele, cu performante dovedite in timp, Pioneer s-a consolidat ca una dintre cele mai reputabile marci din agricultura.
 
Corteva ii invita pe fermieri sa se alature cu hashtagul #BestIsYet pentru a sarbatori online aceasta aniversare, impartasind amintirile si experientele preferate legate de brandul Pioneer.