Performantele Corteva Agriscience™ recunoscute la Crop Science Awards 2019

Corteva Agriscience™ este castigatoarea a trei premii Crop Science Awards (fostele premii Agrow) oferite de Agribusiness Intelligence la recentul Crop Science Forum, eveniment care a avut loc pe data de 12 noiembrie in Londra.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Miercuri, 27 Noiembrie 2019

„Castigarea acestor trei premii Crop Science Awards este o dovada a dedicarii companiei in a fi lider in proiectarea, descoperirea si sustinerea inovatiilor care aduc un plus de valoare fermierilor si consumatorilor”, a declarat Neal Gutterson, CTO Corteva Agriscience™. „Felicitam echipele care au obtinut aceste rezultate exceptionale prin capacitatea lor de a inova si dedicarea aratata”.

Corteva a castigat la urmatoarele categorii: „Cea mai buna linie de cercetare pentru crearea de noi produse”, Cel mai bun program dedicat publicului larg: „Follow the Food” (Pe urmele mancarii) si la „Cea mai buna inovatie in impachetare: Bidoanele de 5L din HDPE fluorurat cu gat inclinat”.

Corteva colaboreaza cu BBC in realizarea „Follow the Food”, un documentar in opt episoade, care aduce in fata unei audiente diverse informatii din si despre domeniul agricol si cel al productiei alimentare. Prin campania derulata lansata in iunie 2019, Corteva va putea expune perspective din agricultura, dar si inovatii ce vor influenta viitorul acestui domeniu.