Paul Popescu, Product Line Manager IPSO Agricultura: „Piata utilajelor agricole se afla pe un trend ascendent”

Daca in urma cu trei ani, piata utilajelor agricole se situa la 1.700 de unitati, in acest moment aceasta inregistreaza aproximativ 3.000 de unitati, iar trendul este unul ascendent, a declarat la Agriplanta editia 2018 pentru jurnalistii AgroFood Paul Popescu, Product Line Manager IPSO Agricultura.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Vineri, 25 Mai 2018

„Anul acesta avem doua campanii principale pe partea de tractoare. Una dintre acestea este de trei-patru cilindri prentru tractoarele mici de la 50 de cai putere si pana la 130. In acelasi timp desfasuram campania – sase cilindri si facem aici referire la tractoarele de peste 150 de cai si pana in 300. Campania am dezvoltat-o la nivel local. In plus, la editia Agriplanta de anul acesta, am desfasurat campania pentru modelul 6215, campanie ce se va incheia la finalul lunii mai”, a explicat  Paul Popescu.

Potrivit acestuia inceputul lui 2018 a fost unul promitator din punct de vedere al vanzarii de utilaje agricole, insa faptul ca in ultima perioada nu au existat ploi in anumite zone ale tarii, poate afecta numarul total al utilajelor vandute la sfarsitul anului.