PENNY Market deschide sase magazine intr-o saptamana

Reteaua de magazine PENNY Market se extinde cu inca sase unitati in Branesti, Boldesti Scaieni – Lipanesti, Otopeni, Sebis, Rupea si Osorhei. Astfel, reteaua ajunge la 252 de spatii deschise in Romania.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Luni, 16 Decembrie 2019

Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investitiilor companiei in remodelarea intregii retele de magazine sub noul concept, Future Store. In cadrul procesului de remodelare, accentul este pus pe designul modern si elegant, experienta clientilor la cumparaturi fiind imbunatatita datorita reorganizarii categoriilor de produse in asa fel incat sa ofere mai mult spatiu alimentelor proaspete, atent selectionate zi de zi.

 

Conform planului de expansiune anuntat la inceputul acestui an, PENNY Market inaugureaza sase noi magazine in aceeasi saptamana. Acestea sunt:

 

  • PENNY Market Branesti (judetul Ilfov), aflat pe Strada I.C. Bratianu, Nr. 178, cu o echipa de 14 angajati, o suprafata de vanzare de aproximativ 860 m2, patru case de marcat si 56 de locuri de parcare, dintre care doua pentru persoanele cu dizabilitati.

 

  • PENNY Market Boldesti Scaieni (judetul Prahova), situat in comuna Lipanesti, sat Sipotu, Nr. 18A. Cei 14 angajati isi asteapta clientii in magazinul cu o suprafata de vanzare de 856 m2, care dispune de patru case de marcat si 111 locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilitati.

 

  • PENNY Market Sebis (judetul Arad), situat pe Strada Crisului, Nr. 6B. Magazinul are o suprafata de aproximativ 857 m2 si dispune de 69 de locuri de parcare, dintre care patru dedicate persoanelor cu dizabilitati. Echipa noului magazin numara 15 angajati.

 

  • PENNY Market Rupea (judetul Brasov), situat pe Strada Republicii, Nr. 68B, cu o echipa de 14 angajati, o suprafata de vanzare de aproximativ 854 m2 si patru case de marcat. Magazinul dispune de 78 de locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilitati.

 

  • PENNY Market Otopeni (judetul Ilfov), un magazin simbolic, care marcheazadeschiderea celei de-a 250-a unitate a retelei in Romania. Magazinul a fost inaugurat pe 11 decembrie si dispune de o suprafata de vanzare de 788 m2, 53 de locuri de parcare, dintre care trei dedicate persoanelor cu dizabilitati si patru case de marcat.

 

  • PENNY Market Osorhei (judetul Bihor), aflat pe Strada 3, Nr. 1A, cu o suprafata de vanzare de 794 m2 si o echipa de 16 angajati. Noul magazin dispune de 59 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilitati.

 

Cu o strategie de expansiune ambitioasa, produse de calitate ce provin de la furnizori si producatori locali si o atentie constanta la nevoile clientilor, compania si-a propus sa investeasca peste doua miliarde de lei in urmatorii sapte ani pe piata din Romania.