O noua aroma pentru inghetata Ben & Jerry's, in colaborare cu Netflix

Ben & Jerry's si Netflix si-au unit fortele in crearea unei noi arome de inghetata ce poate fi savurata pe canapea in timpul vizionarii filmelor și emisiunilor TV preferate de pe Netflix.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Marti, 21 Ianuarie 2020

Noua aroma, destinata cumparatorilor din SUA, are la baza untul de arahide care se combina perfect cu spiralele de covrigei sarati si bucatile de negresa. Si designul cutiei este unul interesant, prezinta trei vacute care stau pe o canapea si se uita la spectacolul lor preferat de pe Netflix, scrie newsweek.com

Mai mult, reprezentantii Ben & Jerry's au mentionat ca au in plan lansarea unui nou sortiment de inghetata in gama "Netflix & Chill'd" fara lapte. Aceasta va contine lapte de migdale, fiind potrivita pentru vegani si pentru persoanele care au intoleranta la lactoza.

Ben & Jerry's Homemade Holdings Inc, cunoscuta sub denumirea de Ben & Jerry's, este o companie americana care produce inghetata, iaurt congelat si sorbet. A fost fondata in 1978 in Burlington, Vermont si vandută in anul 2000 companiei britanice-olandeze Unilever. Sediul actual este in South Burlington, Vermont, avand fabrica principala in Waterbury, Vermont.