Nestlé lanseaza in Romania ROASTELIER by NESCAFÉ

ROASTELIER by NESCAFÉ, cea mai noua solutie de prajire a cafelei din cadrul Nestlé Professional, divizia Nestlé dedicata sectorului Out of Home, devine disponibila si in Romania.

Scris de Agro Food, Miercuri, 29 Septembrie 2021
ROASTELIER by NESCAFÉ simplifica arta prajirii cafelei si o face accesibila - acest lucru este posibil datorita tehnologiei INTELLIRoast si a unui sistem patentat de prajire si filtrare a cafelei.
 
„Dupa lansarile ROASTELIER in tari ca Grecia, Japonia, Italia, sau tarile din nordul Europei aducem acum aceasta solutie si in Romania. In ultimii ani, am observat o crestere pe piata cafelei si vrem sa facem acest domeniu mai accesibil atat pentru antreprenori, cat si pentru clientii acestora, care se vor putea bucura de o cafea premium in locatiile lor preferate. Ne dorim ca ROASTELIER by NESCAFÉ sa fie urmatorul pas in domeniul cafelei pentru cei care vor sa faca trecerea de la o simpla cafenea catre o prajitorie in toata regula si sa isi diversifice sursele de venit. Suntem convinsi ca expertiza noastra, impreuna cu pasiunea lor, vor da nastere la blenduri de cafea de cea mai buna calitate si ca, astfel, vom contribui impreuna la dezvoltarea acestui segment” a declarat Ovidiu Tunaru, Business Executive Officer Nestle Professional - Romania, Bulgaria si zona Adriatica.
 
Prin intermediul acestei solutii, consumatorii pot accesa o selectie de cafele Arabica de top din intreaga lume, obtinute in mod sustenabil. Sortimentele produse in Columbia si Brazilia pot fi utilizate ca atare, dar pot fi si personalizate, pentru a crea un blend unic pentru fiecare consumator. De asemenea, ambalajul produsului final poate fi personalizat cu elementele de branding specifice fiecarei cafenele.
 
In plus, clientii nostri au acces la un aparat de prajire a cafelei de ultima generatie care se bazeaza pe tehnologia INTELLIRoast. Acesta combina beneficiile prajirii pe pat fluid cu utilizarea unui software intuitiv patentat si un sistem de gestionare a deseurilor, proiectat sa obtina rezultate constante in prajirea cafelei, de fiecare data.
 
Pe langa accesul la aceasta tehnologie, utilizatorii vor beneficia de sesiuni de training sustinute de expertii ROASTELIER by NESCAFÉ, dar si de servicii personalizate - acestea vor putea fi accesate prin intermediul platformei Nestlé Professional, iar clientii nostri se vor bucura de sprijin la fiecare pas al calatoriei pentru transformarea cafenelei intr-o experienta ROASTELIER, deblocand in acelasi timp noi fluxuri de venit pentru afacerile lor.