Napolact vinde acum si online. Serviciul este disponibil doar in Cluj-Napoca

Din luna mai, clujenii pot comanda produse Napolact online, accesand platforma https://e-shop.napolact.ro/. Comenzile nu au limita de valoare, dar transportul este gratuit pentru o comanda de peste 100 lei.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Luni, 25 Mai 2020

FrieslandCampina Romania a dorit sa ofere si clientilor Napolact oportunitatea de a comanda online produsele lor favorite direct din magazinul din Cluj-Napoca. Serviciul este valabil momentan doar pentru clujeni.

„Lumea din jurul nostru se schimba de pe o zi pe alta, online-ul a devenit noul normal si ne-am dorit sa venim in intampinarea consumatorilor nostri cu o platforma digitala, special conceputa pentru Napolact. Pentru inceput, o testam in Cluj, unde putem livra direct din magazinul nostru”, spune Razvan Orbulescu, Director de Marketing.

Pentru a veni in ajutorul persoanelor defavorizate, pe platforma de online shopping clujenii pot achizitiona si dona produse pentru Banca pentru Alimente Cluj. Mai mult decat atat, oricine, de oriunde din tara, poate intra pe platforma si cumpara produse pentru a fi donate catre Banca pentru Alimente Cluj. Pentru fiecare coş de cumparaturi sau de donatii ale unui client, FrieslandCampina Romania va dona o cantitate identica, dubland echivalentul continutului, pana pe 21 iunie 2020. Produsele lactate astfel colectate vor fi donate catre Banca pentru Alimente Cluj.

FrieslandCampina este prezenta pe piata din Romania cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke si Dots si ofera o gama larga de produse: lapte de consum, iaurt, branza, unt si gustari pe baza de lapte.