Mega Image continua expansiunea. A deschis 11 magazine, in luna mai

Mega Image s-a extins cu noi magazine deschise in mai multe orase din tara si sustine astfel, comunitatile locale prin locuri de munca si dezvoltare economica. Astfel, in luna mai, alte 11 magazine au fost deja deschise sau urmeaza sa fie inaugurate in perioada urmatoare, dintre care 8 Mega Image si 3 Shop&Go.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Luni, 25 Mai 2020

In Timisoara, cel de-al doilea concept store, situat in zona Circumvalatiunii, a fost deschis la inceputul lunii mai si ofera localnicilor noi experiente la cumparaturi prin concepte specifice precum Fromagerie, Wine Gallery, Equilibrium Health&Wellness, Pet Shop. Acesta este cel de-al doilea concept store dupa ce primul, din zona Dumbravita, a fost inaugurat la sfarsitul anului 2019, fiind cel mai mare concept store din afara Bucurestiului, cu o suprafata totala de peste 2000 mp.

In Cluj, alte doua magazine au fost deja deschise recent, unul format Mega Image si unul Shop&aGo. Ambele sunt situate pe strada Constantin Brancusi si completeaza experienta la cumparaturi oferita de cele 37 magazine existente.

In Iasi, alte trei magazine sunt deschise in luna mai, dintre care unul format Mega Image a fost deja inaugurat in centrul istoric al orasului, pe strada Stefan cel Mare si Sfant, urmat de al doilea magazin deschis in aceasta luna, in cadrul complexului rezidential Newton. Un nou magazin Shop&Go va fi deschis pe parcursul lunii mai.

In Oradea, a fost deja deschis primul magazin Mega Image pe 8 mai, pe strada Stefan cel Mare, alte doua magazine urmand a fi deschise pana la finalul anului.

In Bacau, a fost deschis magazinul Mega Image cu numarul 7, situat in Piata Mioritei. Mega Image isi consolideaza astfel, pozitia in zona Moldovei, cu un total de 26 magazine pana in prezent.

In Bucuresti, alte doua magazine, unul Mega Image si unul Shop&Go urmeaza sa fie deschise in luna mai, Mega Image pe strada Postasului si Shop&GO pe intrarea Horbotei, ambele in zona Titan.

In Ilfov, un nou magazin Shop&Go va fi deschis in Chiajna, pe strada Salcamilor.

Noile deschideri de magazine din luna mai continua planul de expansiune si dezvoltare din acest an. In perioada ianuarie – aprilie, 18 magazine au fost deja deschise, fiind completate de cele 11 noi magazine deschise in luna mai.

Reteaua Mega Image ajunge in prezent la 787 magazine in Bucuresti si orase mari din tara, centre urbane puternice.