Mega Image a deschis un nou format de magazin in zona Piata Domenii

Mega Image a inaugurat un nou format de magazin in Bucuresti, in zona Piata Domenii prin remodelarea spatiului din fostul magazin Mega Image Domenii 2, ce a fost inchis la jumatatea anului trecut.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Joi, 04 Iulie 2019

„Inovatia si inspiratia sunt parte din identitatea Mega Image, asa ca suntem mandri sa lansam un format de magazin unde clientii nostri se vor putea bucura de o experienta de cumparaturi complet noua. De aceasta data, ne-am indreptat spre reinventarea unui loc recunoscut ca fiind traditional, o piata, careia i-am adaugat un plus de valoare printr-un nou format de magazin. Am readus la viata un spatiu conventional, care acum a capatat o noua misiune, aceea de a aduce clientilor un plus de inspiratie si o experienta unica”, a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.

In noul format, magazinul Mega Image din Piata Domenii foloseste la maximum spatiul existent, pe verticala. Totodata, acesta  vine cu un nou sistem de expunere vrac a unei game extinse de produse din categoriile: condimente, ceaiuri, dulciuri, fructe uscate si confiate. Astfel, se reduce cantitatea de ambalaje din plastic utilizate, clientii avand la dispozitie numai pungi de hartie pentru ambalarea produselor la vrac. Tot la parter a fost inaugurata si o noua zona Arc Bakery, brand recunoscut pentru panificatia artizanala si patiseria fina.

La etaj, a fost amenajat Equilibrium Health & Wellness, conceptul de „corner” specializat, menit sa puna la dispozitia clientilor o gama extinsa de produse pentru un stil de viata echilibrat, sanatos si cat mai natural.