McDonald’s lanseaza un program de loialitate in aplicatia de mobil

Clientii lantului de restaurante isi pot transforma punctele din aplicatia mobila McDonald`s in produse din partea casei.

Scris de Agro Food, Luni, 22 Martie 2021
Premier Restaurants Romania, operatorul lantului de restaurant McDonald’s, lanseaza MyM Rewards, un program de loialitate dedicat tuturor clientilor si disponibil exclusiv in aplicatia de mobil. McDonald’s devine astfel prima companie dintre lanturile de restaurante cu servire rapida care lanseaza un astfel de program la nivel national.
 
Prin intermediul MyM Rewards, toti clientii McDonald’s pot beneficia, in plus fata de ofertele deja existente, de posibilitatea de a aduna puncte de loialitate, in aplicatia McDonald’s, pe care le pot utiliza pentru a-si revendica produsele si meniurile preferate, din partea casei, la urmatoarea vizita in restaurante.
 
„Am lansat acest program pentru a le multumi clientilor nostri si pentru a le oferi recompense tuturor celor care vin in restaurantele noaste sau la McDrive. Programul MyM Rewards este disponibil exclusiv prin intermediul aplicatiei de mobil McDonald’s si le ofera oaspetilor o modalitate extrem de usoara de a accesa toate beneficiile. Continuam astfel sa investim in transformarea digitala a businessului McDonald’s, care este un exemplu de performanta in industria ospitalitatii prin imbunatatirea experientei consumatorilor si eficientizarea resurselor”, a declarat Paul Dragan, director general Premier Restaurants Romania, operatorul McDonald’s.
 
Programul MyM Rewards este foarte simplu de folosit, iar inregistrarea se face 100% prin aplicatia mobila McDonald’s si nu necesita emiterea unui card dedicat. La fiecare 1 leu cheltuit in restaurant, clientii McDonald’s primesc 10 puncte de loialitate. Pentru a aduna punctele, clientii trebuie sa scaneze codul QR al cardului din aplicatie, cu scanerul de la casa de marcat, de la McDrive sau la kiosk-ul de comanda.
 
De asemenea, in aplicatia mobila McDonald’s, clientii pot consulta ghidul de utilizare al programului de loialitate, astfel incat sa se bucure de recompensele pregatite special pentru ei, si pot vizualiza oricand istoricul punctelor de loialitate acumulate.