Marriott International promite sa elimine paiele de plastic in toate hotelurile

Reprezentantii companiei Marriott International au anuntat ca a adoptat un plan pentru eliminarea paielor de plastic de unica folosinta si a betisoarelor din plastic pentru amestecat din toate cele peste 6500 de proprietati ale companiei la nivel mondial.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Sambata, 21 Iulie 2018

Potrivit acestora, decizia de eliminare a paielor de plastic va fi aplicata atat in proprietatile gestionate de companie cat si in cele francizate, pana in luna iulie 2019.

 „Suntem mandri sa fim printre primele companii mari din SUA care anunta eliminarea paielor din plastic in proprietatile noastre de la nivel global”, a declarat Arne Sorenson, presedinte si CEO Marriott International.

 „Eliminarea paielor din plastic este una dintre cele mai simple modalitati prin care oaspetii nostri pot contribui la reducerea plasticului pe durata sederii lor - un aspect de care ei sunt din ce in ce mai ingrijorati si un lucru pe care il fac deja in casele lor. Suntem dedicati sa operam responsabil si, cu peste 1 milion de oaspeti care se cazeaza in hotelurile noastre in fiecare noapte, credem ca acesta este un pas important inainte pentru a reduce cantitatea de plastic folosita”, a explicat acesta.

Initiativa face parte din angajamentul companiei de a-si reduce impactul asupra mediului.