Lidl inaugureaza doua magazine noi, in Targoviste si in Motru

Lidl continua investitiile in Romania si deschide doua magazine noi, in Targoviste, judetul Dambovita si in Motru, judetul Gorj.

Scris de Agro Food, Joi, 24 Iunie 2021
Ambele unitati dispun de cate o statie de incarcare pentru automobilele electrice.
 
Noul magazin Lidl din Targoviste este situat pe Calea Ialomitei, Nr. 11, iar cel din Motru se afla pe Aleea Teilor, Nr. 35-37. Fiecare dintre cele doua unitati are o suprafata de vanzare de peste 1.300 m². De asemenea, unitatea Lidl din Targoviste dispune de peste 130 de locuri de parcare, in timp ce magazinul Lidl din Motru are peste 120 de locuri de parcare. In plus, cele doua magazine dispun de cate o statie de incarcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta cate doua masini simultan.
 
Orarul de functionare pentru ambele magazine va fi de luni pana sambata, intre 7:30 si 21:00, iar duminica intre 8:00 si 19:00.
 
Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel incat sa aiba un impact cat mai redus asupra mediului, dar si sa ofere clientilor sai o experienta de cumparaturi cat mai buna. Astfel, magazinul Lidl din orasul Motru, de pe Aleea Teilor, Nr. 35-37, inlocuieste o unitate situata pe Strada Macului, Nr. 13, care urmeaza sa fie inchisa pe data de 23 iunie 2021, deoarece nu mai corespunde standardelor companiei in ceea ce priveste sustenabilitatea si experienta pentru clienti.
 
Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului, noile magazine Lidl din Targoviste si Motru dispun de solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. Printre acestea se numara sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezenta, sistemele de recuperare a caldurii integrate in instalatiile de climatizare, ori statia de incarcare pentru automobile electrice.
 
Pentru a limita raspandirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandarilor oficiale ale autoritatilor, Lidl face o serie de recomandari pentru clienti, publicate atat online, cat si in incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandari se numara plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor si legumelor pe care doresc sa le cumpere si pastrarea distantei recomandate fata de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clientii care stau la rand sa pastreze distanta recomandata fata de cei din jurul lor, si in noile magazine din Targoviste si Motru se gasesc indicatoare pe podea in zona caselor de marcat. In acelasi timp, Lidl face apel la solidaritatea clientilor pentru a respecta la randul lor atat recomandarile autoritatilor, cat si masurile individuale de preventie in timpul cumparaturilor.
 
Inaugurarea magazinelor Lidl din Targoviste si Motru continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor produse de cea mai buna calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl reuseste sa respecte aceasta misiune investind constant in sustenabilitate, la baza actiunilor companiei stand eficienta si demersurile de dezvoltare durabila. In plus, Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in retea fiind produse in Romania.