Lantul de restaurante Spartan a inregistrat la Untold vanzari de 347.000 de lei

Lantul de restaurante Spartan a fost prezent la festivalul Untold, desfasurat weekendul trecut la Cluj, inregistrand in cele patru zile ale evenimentului vanzari de 347.000 de lei.

Scris de Agro Food, Vineri, 17 Septembrie 2021
"Ne-am bucurat sa fim prezenti, din nou, la Untold! Spartan a venit, anul acesta, cu un concept nou, adaptat contextului actual si masurilor impuse de pandemie. Una dintre locatiile noastre din cadrul festivalului a fost un container de tir transformat in restaurant, un concept gandit pentru a facilita servirea mult mai rapida a clientilor nostri si pentru a evita formarea cozilor", a declarat Stefan Mandachi, fondatorul Spartan.
 
Noutatea cu care brandul Spartan a venit, anul acesta, la Untold a fost reprezentata de conceptul locatiilor. Spartan a fost prezent la Cluj cu doua puncte de vanzare in cadrul festivalului: un stand format din doua casute, amplasat pe Aleea Stadionului, si un container de tir amenajat ca restaurant, amplasat pe Aleea Park.
 
Amenajarea unui container de tir ca restaurant a permis servirea mult mai rapida a clientilor si scurtarea timpului de asteptare la coada.
Spartan a fost prezent la Untold cu produsele Gyros de pui si Souvlaki de pui. In cele patru zile ale festivalului Untold, lantul de restaurante Spartan a vandut 12.000 de produse catre 8.700 de clienti.
 
Lantul de restaurante a fost fondat in 2012 si numara 66 de restaurante, dintre care 26 sunt restaurante proprii si alte 40 sunt in sistem de franciza, deschise in Capitala si in 37 de orase din tara: Suceava, Alba Iulia, Arad, Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara, Botosani, Galati, Braila, Focsani, Targu-Jiu, Craiova, Pitesti, Turnu-Severin, Deva, Ramnicu Valcea, Baia Mare, Oradea, Roman, Sibiu, Zalau, Piatra Neamt, Constanta, Vicov, Bistrita, Campina, Buzau, Bacau, Barlad, Vaslui, Husi, Targoviste, Sfantu Gheorghe, Targu Mures, Lugoj si Petrosani.