Kaufland ofera teste rapide gratuite COVID-19 angajatilor

Kaufland Romania sporeste masurile de siguranta impotriva COVID -19, venind in sprijinul angajatilor si clientilor.

Scris de Agro Food, Joi, 15 Aprilie 2021
Incepand de saptamana viitoare, compania va pune la dispozitia tuturor angajatilor din magazine, depozite logistice si sedii centrale in mod gratuit, saptamanal, cate un test rapid COVID-19 antigen.
 
Prin aceasta decizie, compania isi protejeaza atat angajatii, cat si clientii, care vor beneficia de un loc de cumparaturi si mai sigur.
 
In acelasi timp, compania este prima care isi reinnoieste certificarea DEKRA pentru tot anul 2021, reconfirmand ca toate masurile de siguranta luate impotriva raspandirii COVID-19 sunt implementate corect, complet si sunt conforme cu standardele sanitare internationale ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii si ale institutiilor locale, la ora actuala.
 
De la declansarea pandemiei si pana in prezent, Kaufland a investit peste 25 de milioane de lei in implementarea masurilor de protectie si preventie in spatiile sale (magazine, depozite, sedii), reactionand prompt, in linie cu evolutia situatiei, si cu cea mai mare responsabilitate.
 
Kaufland Romania va continua eforturile de combatere a pandemiei, consolidand masurile luate pentru protejarea angajatilor, care reprezinta intodeauna o prioritate pentru companie.
 
Anul trecut, Kaufland Romania a fost primul lant de retail care a primit certificarea DEKRA pentru magazinele si depozitele sale.
 
Standardul DEKRA confirma implementarea tuturor masurilor de prevenire a raspandirii COVID-19 pe intregul spatiu de desfasurare a activitatii Kaufland Romania, inclusiv in etapele de receptie a marfii, controlul furnizorilor si la intrarea in unitate, precum si in serviciile de igiena si intretinere, precum si de instruire a personalului si de informare a clientilor.