Kaufland invita micii producatori sa isi vanda marfa in magazinele din retea

Producatorii mici de legume-fructe din Romania, afectati de dificultati in aceasta perioada, pot utiliza suprafetele de vanzare din cadrul tuturor celor 135 de magazine Kaufland din intreaga tara, a anuntat retailerul.

Scris de Agro Food, Miercuri, 02 Decembrie 2020
Pentru a accesa aceasta facilitate, cei interesati sunt invitati sa se inscrie in program pana pe data de 7 decembrie 2020, printr-un e-mail transmis pe adresa companiei.

 

“Compania intelege nevoia de a sustine micii producatori locali de legume fructe afectati de necesitatea de a oferi masuri sporite de siguranta, esentiale in contextul actual, sau de temperaturile scazute de afara si lanseaza astfel o invitatie catre acestia de a utiliza suprafetele de vanzare din cadrul tuturor celor 135 de magazine Kaufland din intreaga tara. Din 8 decembrie si pe tot parcusul lunii, Kaufland ofera micilor producatori interesati suprafata de vanzare in magazine, pentru a fi alaturi de ei in eforturile de a depasi mai usor aceasta perioada. Producatorii interesati sunt invitati sa se inscrie in demers printr-un e-mail la office@kaufland.ro, iar Kaufland ii va gazdui, oferindu-le spatiu de vanzare in magazin si sisteme comerciale moderne. Demersul vizeaza producatorii mici de legume fructe din toate judetele tarii, iar colaborarile se vor face la nivel regional”, precizeaza retailerul.

 

Potrivit companiei, acestora li se va asigura plata rapida, la trei zile, in loc de sapte zile, termenul de plata standard pentru producatorii mari de legume fructe.

 

Producatorii de legume-fructe trebuie sa indeplineasca o serie de conditii pentru a fi acceptati in programul derulat de Kaufland: sa aiba atestat de producator agricol; sa aiba PFA sau sa fie intreprindere individuala sau familiala; sa poata emite facturi la zi, cu plata la trei zile; sa respecte legislatia in domeniul sigurantei alimentare si la livrarea produselor in depozitul Kaufland sa poata pune la dispozitie: declaratie de conformitate, aviz de livrare, buletin de analize pentru articole bio (acolo unde este cazul); sa aiba autorizatie sanitar veterinara ANSVSA (Ord. 111/2008) si certificare a depozitului (acolo unde este cazul).

 

Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine in opt tari, 132.000 de angajati si o retea de 135 de magazine in Romania.