Kaufland indeamna romanii sa ia masa in aer liber

In aceasta vara, Kaufland invita romanii sa se bucure de mese intr-un mod special, savurandu-le in aer liber. Fie ca e vorba de pauza de masa la serviciu sau de pranzul din weekend cu familia, prin initiativa "Hai sa mancam afara", Kaufland isi propune sa inspire romanii sa ia mai des mesele in aer liber si sa experimenteze astfel noi valente, gusturi si emotii ale mancarii, intr-un mod foarte simplu si natural.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Marti, 25 Iunie 2019

Demersul se subscrie campaniei "Mancarea buna este", derulata de Kaufland pe parcusul anului, si porneste de la faptul ca tot mai putini romani petrec timp afara, iar mesele au adesea loc doar in interior, in fata monitorului sau pe fuga.

In cadrul initiativei, brandul va organiza mese in aer liber, in fata cladirilor de birouri, la festivalurile muzicale la care este partener, va oferi inspiratie prin idei de retete si va provoca oamenii sa-si schimbe obiceiurile, sa gaseasca locuri noi, inedite sau la indemana, in care sa ia masa afara. In magazine, clientii vor gasi un sortiment bogat pentru mesele afara, de la produsele marca proprie K-to go, diverse preparate alimentare si pana la obiecte de gradina sau gratar.