KFC anunta deschiderea unui nou Coffee Corner in Bucuresti

KFC Romania anunta deschiderea celui de-al doilea Coffee Corner din centrul Bucurestiului, situat pe Calea Dorobanti.

Scris de Ramona Dascalu, Vineri, 20 Iulie 2018

Cu o investitie de aproximativ 65.000 euro, noul Coffee Corner amplasat in interiorul restaurantului KFC Dorobanti este destinat tuturor celor care isi doresc sa inceapa diminetile cu o cafea proaspata sau sa isi indulceasca simturile cu o gustare din gama de deserturi.

Pentru o experienta plina de savoare, KFC pune la dispozitia consumatorilor un meniu ofertant, format din cafeaua Seattle’s Best Coffee proaspat macinata, potrivita pentru toate gusturile: Espresso, Americano, White Americano, Mocha, Caramel Latte sau deliciosul Cappuccino.

In plus, pentru zilele calde de vara, Iced Latte-ul preparat de barista specializat KFC este alegerea perfecta, fiind un produs racoros, aromat si plin de savoare, cu ingrediente precum caramel sau vanilie.

„Suntem bucurosi sa anuntam deschiderea unui nou Coffee Corner KFC in Bucuresti, al doilea dupa cel din Unirea Shopping Center. Restaurantul din Dorobanti este un punct strategic in reteaua noastra de restaurante prin pozitionarea centrala si printr-un flux mare de clienti care ne trec pragul in fiecare zi. Datorita experientei acumulate in domeniu, noi ne dorim sa crestem gradual deschiderile acestor spatii dedicate iubitorilor de cafea, sa le implementam si la nivel national in anii ce urmeaza. Totodata, in perioada urmatoare ne propunem sa oferim clientilor nostri o gama cat mai variata de produse, astfel incat sa ii surprindem cat mai curand cu noutati in cadrul sortimentelor de cafea si a preparatelor delicioase din gama de deserturi”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

Noul KFC Coffee Corner Dorobanti este dotat cu echipament de ultima generatie, specific cafenelelor, iar servirea clientilor din restaurant se face in vesela de portelan. Cafeaua Seattle’s Best Coffee este preparata de catre un barista specializat cu ajutorul unei masini de cafea semiautomata, special conceputa pentru cafenele.

Meniul KFC Coffee Corner contine si produse de viennoiserie precum croissant-ul sau pain au chocolat, alaturi de Stracciatella mousse, Panna Cotta, Carrot Cake sau Cheesecake-ul cu topping de ciocolata sau afine, dar si alte deserturi pe care fanii KFC le pot incerca. Oferta este disponibila doar in restaurantele KFC din cadrul Unirea Shopping Center si KFC Dorobanti din Bucuresti.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

In Romania, lantul de restaurante KFC numara 72 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov.