Investitie de 105 mii de euro pentru cel de-al doilea restaurant Spartan din Iasi

Lantul de restaurante de tip fast-food Spartan deschide o noua unitate in Iasi, dupa o investitie de aproximativ 105.000 de euro.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Luni, 02 Decembrie 2019

Iesenii pot gasi in noul restaurant Spartan produsele traditionale, precum Souvlaki si Gyros gatite dupa retete proprii, pyta pregatita pe loc si sosurile marca inregistrata.

Noua unitate are o suprafata de 100 metri patrati si 14 angajati.  

 „Iasiul este un oras cu un potential de dezvoltare urias, daca iei in considerare doar cei peste 60.000 de tineri care studiaza in universitati si hub-ul IT creat aici, care devine din ce in ce mai important. In acest context, orice initiativa de antreprenoriat si orice afacere noua inseamna locuri de munca pentru cei aflati la inceput de drum si un motiv in plus pentru ei sa ramana in orasul lor. Si, nu in ultimul rand, un model de replicat, pentru cei care vor sa-si deschida propriile afaceri. Este o extindere pe care ne-o doream de mult, iar popularitatea de care se bucura primul restaurant imi da incredere ca putem deveni lideri de piata pe nisa de produse din carne preparate la rotisor”, a precizat Stefan Mandachi, CEO al Strong MND, compania detinatoare a francizei Spartan.

In afara extinderii la nivel national, fondatorul Spartan are in plan pentru 2020 si reluarea demersurilor pentru extinderea in vestul Europei. In prezent, reteaua Spartan numara 47 de restaurante, proprii si francizate, si este pe locul al III-lea in topul celor mai extinse retele de restaurante de tip fast-food, la nivel national.