INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, gazda Conferintei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Romania

Cea de-a doua editie a Conferintei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Romania a avut loc in cadrul celui mai tare targ de profil dedicat industriei alimentare din sud-estul Europei.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Marti, 05 Noiembrie 2019

Cei peste 150 de reprezentanti ai breslei din Romania si strainatate au asistat la prezentarea oficiala a echipei nationale de seniori care va reprezenta Romania la cea mai importanta competitie gastronomica la nivel international: Olimpiada Mondiala de Gastronomie IKA 2020.

„Cei care ne vor reprezenta la probele de seniori sunt: Daniel Nistor, Laurentiu Hairadin, Alin Barabancea, Dragos Bercea, Bogdan Cozma, Marinica Bejenaru, Marian Zancianu, Irinel Eparu, Alexandru Chitic si Flavian Dobre. Echipele olimpice vor fi antrenate de Lady Chef Cornelia, Chef Ioan Florescu si Chef Ciprian Nicolescu”, au declarat presedintele ANBCT Romania, Stefan Bercea si directorul regional pe zona Transilvania, Paul Siserman.

Totodata, in cadrul conferintei drept recompensa pentru eforturile lor in lupta pentru medaliile olimpice, Chef Ciprian Nicolescu, in calitate de lector al Institutului Culinar Disciples Escoffier, a oferit membrilor echipei de seniori participarea gratuita la cursul nivel intermediar II in cadrul institutului in 2020.