IMARK SISTEM va provoaca la o demonstratie live GRATUITA

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Vineri, 11 Octombrie 2019

IMARK SISTEM lanseaza provocarea de a testa camera de vidare Rv100e si echipamentul de sigilat tavite ReeTray 20VGT.

„Va propunem o demonstratie cu echipamentele de vidare si de sigilat tavite pentru aplicatii de ambalare in industria alimentara (produse din carne, produse congelate, semipreparate, branzeturi, fast-food, panificatie, patiserie, si altele), in showroom-ul nostru sau direct la sediul companiei dumneavoastra. Va vom arata cum functioneaza pentru afacerea dumneavoastra si cum tehnologiile vacuum si de sigilare pastreaza prospetimea si prelungesc durata de valabilitate a produselor, contactati-ne si un consultant IMARK SISTEM va va oferi mai multe informatii . Ce puteti afla in cadrul prezentarii? Cum functioneaza, cum va protejeaza ambalajele produsele, cum se adapteaza aplicatiei in fluxul de lucru, cum va poate ajuta sa fiti mai productivi, cum usureaza procesul de ambalare pentru companiile mici si mijlocii”, este invitatia pe care o fac reprezentantii companiei tuturor celor interesati.

sisteme

Demonstratia live va fi gratuita. IMARK SISTEM are o experienta de peste 15 ani si peste 25.000 de solutii instalate. Compania ofera solutii profesionale dedicate industriei alimentare, retail, tabaco, transporturi si logistica, automotive: solutii de AMBALARE primara, secundara si tertiara - CANTARIRE, DOZARE, INSPECTIE si  DETECTIE; MARCARE si ETICHETARE; SISTEME DE TRANSPORT, AUTOMATIZARI si ROBOTIZARI CU ROBOTI COLABORATIVI sau INDUSTRIALI, solutii de TRASABILITATE; SOFTWARE; si nu in ultimul rand IMARK SISTEM asigura necesitatile companiilor de consumabile si piese de schimb.

Programati acum o intalnire cu specialistii in ambalare primara fie la sediul companiei Dumneavoastra, fie la showroom-ul IMARK SISTEM din strada Drumul Garii Otopeni, 38-44, Otopeni, Ilfov, la telefon +4021.255.71.74. sau accesand formularul de contact https://imarke.ro/contact/.

Material realizat de catre echipa IMARK SISTEM