IFFA 2019 aduce in prim-plan revolutia digitala in industria carnii

Anul acesta, la IFFA va fi evidentiat modul in care digitalizarea reprezinta un urias avantaj al companiilor din industria carnii.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Vineri, 08 Martie 2019

Digitalizarea este cuvantul de ordine la IFFA 2019, deoarece industria carnii se confrunta cu o lipsa acuta de personal calificat si de specialisti. Tehnologiile digitale s-au dovedit a fi solutia care creeaza o noua relatie cu clientii.

De la social media, pana la automatizarea proceselor, aplicatiile digitale sunt esentiale in simplificarea activitatii pentru industria carnii.

Bechtel, o macelarie din Zella, Germania, care are trei filiale, opereaza cu un sistem complet automatizat pentru personalul sau, crescand astfel productivitatea acestora si oferind produse de calitate.

Asociatia macelarilor germani (Deutscher Fleischerverband) a creat un comitet de strategie care sa se ocupe in mod special de "Revolutia digitala" si a facut din aceasta problematica un aspect important al politicii asociatiei.

IFFA este evenimentul numarul 1 pentru industria de prelucrare a carnii. In perioada 4-9 mai, la Frankfurt, peste 1.000 de furnizori isi vor prezenta noile produse si vor face cunoscute tendintele din intregul lant de procesare a carnii.