Halo Top lanseaza o gama de inghetata keto

In anul 2017, Halo Top Creamery a fost cea mai bine vanduta inghetata din America, eclipsand branduri cunoscute, precum Ben & Jerry's si Haagen-Dazs. Acum, reprezentantii Halo Top anunta lansarea unei game de inghetata keto, sperand sa-i cucereasca din nou pe consumatori.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Vineri, 24 Ianuarie 2020

Inghetata este realizata cu lapte degresat ultra-filtrat care are in componenta mai multe proteine si mai putine calorii decat laptele obisnuit, continand intre 5 si 10 grame carbohidrati si intre 410 si 630 de calorii per cutie.  

Seria Keto este disponibila in retailul american si cuprinde sapte arome, ciocolată cu unt de arahide, caramel cu nuci pecan, cheesecake cu ciocolata, gogosi cu jeleu, fructe de padure, placinta cu crema de banane si ciocolata alba cu nuca de macadamia, scrie foodbusinessnews.net 

„Brandul nostru este axat pe crearea unor deserturi delicioase, care sa ofere o starea de bine clientilor nostri atunci cand le consuma. Mai mult, noile aroma reusesc sa limiteze aportul de zahar”, a declarat Meg Graeff, senior brand manager la Halo Top.