Grupul Handtmann preia Inotec

Grupul de companii Handtmann anunta achizitionarea Inotec, lider in producerea tehnologiei inovatoare de malaxare si emusificatoare in sectorul de procesare a alimentelor.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Miercuri, 08 Ianuarie 2020

Inotec va continua sub conducerea actualei echipe de conducere. „Handtmann si Inotec au avut deja o cooperare pe partea de  vanzari care a fost un adevarat succes in SUA si Canada inca din 2017 si de anul trecut, in Rusia. Produsele se completeaza foarte bine, iar filozofiile ambelor companii sunt la aceeasi lungime de unda cand vine vorba de calitate, inovatie si cultura. Faptul ca face parte din Grupul de companii Handtmann inseamna realizarea unor baze de dezvoltare pe termen lung a Inotec, oferind perspective excelente atat pentru clientii nostri, cat si pentru angajati”, a mentionat Frank Gekeler, directorul general Inotec.

Inotec a fost infiintata in anul 1988 si are aproape 270 de angajati in patru locatii din Reutlingen si Herzebrock-Clarholz (Germania), Hluk (Republica Ceha) si Saverne (Franta).

De asemenea, directorul Grupului de companii Handtmann, Thomas Handtmann a declarat ca: „Prin aceasta fuziune, vom oferi clientilor nostri o valoare adaugata semnificativa. Si, in acelasi timp, departamentele de vanzari pe plan international, cat si cele de service ale ambelor companii vor fi consolidate”.