Google cu sprijinul CNIPMMR lanseaza platforma online „Google pentru IMM-uri”

„Google pentru IMM-uri” este un site cu instrumente si consultanta gratuite pentru intreprinderile mici si mijlocii ce are drept scop sa sustina digitalizarea afacerilor romanesti, indiferent de industrie.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Luni, 27 Aprilie 2020

„Este o perioada dificila pentru toate companiile, dar mai ales pentru IMM-urile care isi desfasoara intreaga activitate in offline. Prin site-ul „Google pentru IMM-uri” ne propunem sa venim in ajutorul celor care ar putea sa isi continue o parte din activitate in online, dar din pacate nu au cunostintele sau resursele necesare pentru a face pasul din offline in online. Atat consultanta, cat si resursele Google disponibile pe acest site sunt gratuite”, a declarat Dan Oros, Head of Marketing Google Romania.

Platforma are trei sectiuni: in prima, antreprenorii se vor familiariza cu o suita de instrumente Google gratuite, menite sa-i ajute sa gestioneze relatia cu clientii, si sa administreze un spatiu online pentru afacerea lor. A doua sectiune se concentreaza pe consultanta online de care antreprenorii pot beneficia daca se inscriu pe site, iar cea din urma sectiune pune la dispozitia IMM-urilor o lista de servicii si produse oferite de diverse companii afacerilor care doresc sa-si imbunatareasca prezenta online.

„Consider ca transformarea digitala este un proces cheie in aceasta perioada de schimbare a intregii societati, proces care va ajuta IMM-urile sa isi mentina si sa isi imbunatateasca performantele si competitivitatea. Recomand si sustin initiativa Google de a pune la dispozitie o platforma integrata pentru acces la resurse si consultant”, a punctat si Florin Jianu, presedintele Consiliului National al IMM-urilor.

„Google pentru IMM-uri” este disponibil la adresa: www.events.withgoogle.com/google-pentru-imm-uri.