Fornetti Romania are un nou director general

Szász József este noul director general al companiei Fornetti Romania.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Luni, 27 Mai 2019

Cu o experienta profesionala de peste 20 de ani in industria alimentara, aceasta a coordonat echipe in companii de renume precum FrieslandCampina, AirLiquide si Intersnack.

Szasz Jozsef

 „Este foarte important ca managerul sa reuseasca sa stabileasca o legatura cu echipa. Trebuie sa fie capabil sa alinieze membrii echipei – atat pe baza referintelor profesionale cat si a celor personale – astfel incat acestia sa poata lucra impreuna in modul cel mai eficient posibil pentru atingerea obiectivelor societatii. Fiecare manager trebuie sa inteleaga ca atingerea obiectivelor, succesul societatii este rezultatul lucrului in echipa, ceea ce nu poate fi sustinut pe termen lung fara cooperare si o atmosfera echilibrata”, a declarat Szász József.

Szász József s-a nascut la Tirgu Mures in 1971. A absolvit sectia de Roboti Industriali din cadrul Universitatii Politehnica din Timisoara. Ulterior si-a continuat studiile in cadrul Universitatii Szeged, Institutul de Industrie Alimentara, Facultatea de Inginerie, obtinand diploma de inginer specialist in industria laptelui, dupa care la institutul APICS - The Association for Operations Management – din Statele Unite, unde a obtinut calificarea CPIM.