Fermierii din zona Ghimpeteni vor livra 10 tone de dovleci pentru Halloween

Peste 10 tone de dovleci vor fi livrati de catre fermierii din judet in Bucuresti, in a doua parte a lunii octombrie, pentru Halloween, potrivit presedintelui Asociatiei Tinerilor Fermieri Olt, Florin Ciobanu.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Miercuri, 16 Octombrie 2019

Producatorii de dovleci in cauza sunt asociati in Cooperativa Ghimpeteni si vor livra pentru magazinul din Bucuresti al Casei de Comert Agroalimentar „Unirea”.

Florin Ciobanu a mentionat ca in acest magazin se gasesc deja legume de la fermieri din Olt, de la producatorii asociati in cooperativele Vadastrita si Strejesti, iar alte legume produse in judet (tomate, gogosari, ardei capia) vor fi livrate in zilele viitoare de fermierii din Cooperativa Urzica.

„Cooperativele Vadastrita si Strejesti au livrat primele legume la magazinul Unirea. In zilele urmatoare si Cooperativa Urzica urmeaza sa faca prima livrare de legume (tomate, ardei capia si gogosar) catre magazinul Unirea din Bucuresti. Cooperativa Ghimpeteni va livra o cantitate de peste 10 tone de dovleci pentru Halloween”, a scris pe pagina sa de facebook, Florin Ciobanu.

In premiera pentru Olt, in zona de sud a judetului, la Vadastrita, a fost instalat luna aceasta un cort pentru preluarea de la producatori a legumelor si fructelor ce urmeaza a fi vandute in Capitala.