FRUFRU lanseaza ghidul “O viata fara bazaconii”

FRUFRU lanseaza Ghid: o viata fara bazaconii, o serie de informatii practice despre ce inseamna o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos.

Scris de Agro Food, Joi, 23 Septembrie 2021
Traversam o pandemie care a reusit sa ne schimbe stilul de viata, influentand nu doar modul in care socializam, lucram, ci si felul in care mancam, ne miscam, traim.
 
De aceea, FRUFRU, alaturi de 6 prietene ale brandului si comunitatile lor online, a adus la un loc acele sfaturi si bune practici care contribuie la mentinerea unui comportament alimentar si a unui stil de viata echilibrat, chiar si in vremuri dificile.
 
„Este un ghid de sfaturi diferit, nu avem prezente cantitati si grupe de alimente obligatorii. In locul acelor recomandari specifice, am adunat o serie de principii si bune practici de la cunoscatoare in nutritie si de la oamenii care ghideaza comunitatile lor,” povesteste Mihai Simiuc, fondator si CEO FRUFRU.
 
Ghidul contine sfaturi despre ce inseamna sa mananci sanatos si care sunt principiile unui stil de viata echilibrat: activitatea fizica, abandonarea obiceiurilor nocive si echilibrul psihologic.
 
„Noi militam demult pentru mancare #farabazaconii, principiu care, pentru noi, inseamna mai mult decat sa scapam de ce nu ar trebui sa fie in alimentatie - este vorba despre aportul nutritiv al fructelor si legumelor de calitate, despre sustenabilitate, despre sustinerea comunitatii. Iar asta inseamna ca nu ne oprim doar la mancare, ci aplicam aceasta filosofie pentru tot ceea ce inseamna stil de viata. Si pentru ca ne-am gandit ca cel mai bine invatam impreuna, am creat acest loc unde comunitatile si prietenele noastre si-au impartasit cunostintele si au pus bazele acestui Ghid - scris de comunitate, pentru comunitate,” adauga Mihai Simiuc.
 
Cele 6 prietene ale FRUFRU care au contribuit la Ghid sunt:
  • Ana Maria Popescu, Scrimera romana, campioana olimpica, dubla campioana mondiala si multipla campioana europeana, medaliata cu argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo, in proba individuala feminina de spada;
 
  • Alexandra Negulescu, Fondatoare Mpower Yoga, Yoga teacher si Business coach;
  • Daniela Niculi, Creatoare a grupului Viata fara diete, viata #farazaharadaugat, Nutritionist;
  • Roxana Buzetelu, Fondatoare a grupului Micile Bucurii si initiatoare a ONG-ului Micile Bucurii;
  • Ana Ionita, Tehnician nutritionist certificat, Fitness nutrition diet specialist si Terapeut de terapii complementare;
  • Andreea Teodor, Nutrition Coach.
 
Ghid: o viata fara bazaconii este disponibil gratuit pe www.frufru.ro
 
Despre FRUFRU
FRUFRU, un brand creat in Romania in urma cu 15 ani, aduce pe mesele tuturor romanilor mancare #farabazaconii pentru toate mesele si gustarile zilei. Portofoliul companiei contine peste 80 de produse pregatite zilnice din ingrediente proaspete: supe, sandvisuri, salate, feluri principale sau deserturi. Produsele pot fi gasite atat in Cooperativele FRUFRU din Bucuresti, Cluj si Timisoara, cat si pe rafturile fresh ale retailerilor din mai multe orase mari din tara.