Edenred Romania a achizitionat Benefit Online

Edenred Romania, cea mai mare companie emitenta de carduri si tichete de beneficii pentru salariati, a achizitionat compania Benefit Online, cea mai mare platforma de beneficii extrasalariale flexibile din Romania, conform unui comunicat.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Joi, 01 August 2019

Tranzactia trebuie sa primeasca aprobare de la Consiliului Concurentei, se mentioneaza in comunicat. Platforma Benefit Online ajuta companiile sa transfere alegerea beneficiilor direct catre angajati: acestia isi pot crea singuri propriul pachet de beneficii, dintr-o gama de mii de optiuni, atat din zona celor cu avantaje fiscale (tichete de masa si culturale, pensii private, asigurari/abonamente de sanatate, vacante, cadouri sau cursuri profesionale), cat si din zona reducerilor corporate (abonamente de fitness si wellness, moda si frumusete, spectacole si evenimente, restaurante si cafenele, telecom, electrocasnice si tehnologie etc.).

 „Prin achizitia Benefit Online, Edenred isi extinde oferta de solutii digitale, acompaniind  fiecare nivel al ecosistemului de pe piata muncii (angajati, angajatori, furnizori de beneficii). Vrem sa le oferim acestora atat libertatea, cat si instrumentele, pentru a-si configura insisi strategia si beneficiile adaptate fiecarei companii si fiecarui salariat. Digitalizarea, diversificarea, inovatia permanenta sunt parte din identitatea noastra, astfel ca Benefit Online ne este un partener firesc si suntem mandri sa sustinem si sa dezvoltam platforma impreuna de aici inainte”, a declarat Dana Sintejudean, general manager Edenred Romania si Moldova. 

In urma tranzactiei, brandul Benefit Online va continua sa se dezvolte cu aceeasi echipa de management si operationala, beneficiind in plus de resursele de inovatie, tehnologie si suport comercial ale Grupului Edenred. 

„Avem incredere ca impreuna cu echipa Edenred si alaturandu-ne competentele profesionale vom crea o experienta superioara pentru utilizatorii platformei Benefit Online, vom putea diversifica si mai mult paleta de furnizori si totodata vom putea extinde mai rapid solutia atat catre noi companii din Romania, cat si din alte piete din Europa”, a declarat Stelian Bogza, cofondator Benefit Online. 

Benefit Online are in prezent mai mult de 100.000 de utilizatori activi, din peste 250 de companii client din diverse industrii, precum IT & software, productie, servicii financiare, call-center & shared services sau servicii. Aproape 3.000 de beneficii extrasalariale unice, de la peste 2.000 de furnizori, sunt incluse in platforma Benefit Online.