Doripesco a inaugurat Restaurantul Corabia

In prag de Sarbatori, Doripesco a inaugurat restaurantul Corabia.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Vineri, 20 Decembrie 2019

Cel mai nou restaurant are o arhitectura in forma de corabie si are o capacitate de 250 de locuri.

„Doripesco este o afacere de familie dezvoltata cu pasiune si devotament, cu dragoste pentru profesiune si respect pentru natura. Ne-am straduit si am reusit cu succes sa imbinam productia de peste cu turismul de profil (pescuitul sportiv, birdwatchingul). Datorita inceputurilor, cresterea si prelucrarea pestilor reprezinta partea sentimentala a afacerii. In timp, am reusit sa ne extindem aria de activitate a companiei spre alte activitati cum ar fi turismul, imbutelierea apei de izvor, cresterea suinelor (6.000 capete), cresterea bovinelor (100 de capete vaci Angus), constructiile si productia de betoane”, a punctat Dorin Crizbasan , directorul general Doripesco.

Pe parte de turism, Doripesco deține Complexul Turistic Doripesco (restaurant si motel), restaurant Casa Pastravarului, pensiunea Poiana Rasnoavei Doripesco.