De'Longhi achizitioneaza o noua fabrica in Romania

Grupul De'Longhi va avea un nou centru de productie in Romania, in localitatea Madaras, judetul Bihor, unde compania va angaja 500 de persoane.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Luni, 10 Februarie 2020

Platforma industriala are 25.000 metri patrati, iar o parte dintre echipamentele existente vor fi folosite in viitoarea activitate de productie.

„Tranzactia este menita sa sprijine cresterea organica urmarita de Grup pentru principalele piete, in concordanta cu strategia de reducere a timpului de productie si livrare a produselor companiei, mentinand acelasi nivel ridicat de calitate si control al productiei. In aceasta noua locatie, compania va angaja peste 500 de persoane si, avand la baza experienta de succes a fabricii din Cluj, va consolida prezenta Grupului in regiune", se mentioneaza intr-un comunicat al companiei.

Cu o cifra de afaceri de peste doua miliarde de euro, Grupul De'Longhi este activ in proiectarea, fabricarea si distributia aparatelor de preparare a cafelei, a aparatelor de gatit, a aparatelor de aer conditionat si radiatoarelor, precum si a aparatelor de ingrijire a domiciliului.