Cum arata noul concept de la Mega Image din Barbu Vacarescu

Mega Image inaugureaza un nou spatiu concept #MegaStreetFood care aduce preparate gustoase de street food, pregatite pe loc din ingrediente proaspete, intr-un concept store. Astfel, spatiul din concept store Barbu Vacarescu a fost transformat pentru a integra noul #MegaStreetFood, care reuneste patru restaurante cu specific international si retete renumite pentru street food, pregatite rapid chiar in fata clientilor – La Finca by Alioli, SteakAway, Za German si Pane & Pomodoro.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Miercuri, 07 August 2019

Noul concept #MegaStreetFood a fost creat pornind de la tendintele din retail-ul international, prin care spatiul magazinelor este reinventat pentru a oferi noi experiente, in care clientii isi pot face cumparaturile, dar, in acelasi timp, pot servi preparate gustoase in acelasi loc. Mai mult, popularitatea restaurantelor de tip street food, atât in orase, cât si la festivaluri, a influentat specificul noului concept.

#MegaStreetFood aduce o atmosfera de festival prin design-ul spatiului, prin mobilier si branding, dar mai ales prin aromele specifice de la fiecare restaurant, in care mâncarea buna este pregatita in fata clientilor. Situat intr-o zona activa din oras, atât rezidentiala, cât si de business, #MegaStreetFood este destinatia oamenilor cu un stil de viata alert, care au nevoie de solutii rapide, dar si gustoase atunci când vine vorba despre mesele din timpul zilei.

“Sa incerci o noua experienta la cumparaturi intr-un concept store reinventat. Sa vii la cumparaturi si sa iei masa la un restaurant cu preparate de tip street food. Sa fii in timpul programului de lucru, dar sa te bucuri de o alternativa unica pentru masa de prânz cu colegii, intr-o atmosfera relaxata. Sau pur si simplu sa incerci in orice zi arome si retete delicioase intr-un singur spatiu concept, care aduce in mijlocul orasului spiritul liber de festival. Despre toate acestea, dar si multe alte experiente unice este noul #MegaStreetFood. Si, mai ales, este despre noi, Mega Image, si modul in care inovam pentru a ne mentine in topul retail-ului modern”, spune Adrian Nicolaescu, VP Marketing, Comunicare si Sustenabilitate Mega Image.

MegaStreetFood 7

Mega Image Barbu Vacarescu concept store a fost transformat pentru a integra cat mai bine #MegaStreetFood, dar si pentru a veni in intampinarea clientilor din zona cu solutii variate pentru mancarea to-go, gata preparata. Astfel, zonele de produse proaspete si ready-meal au fost extinse, iar in centrul magazinului a fost organizat spatiul pentru #MegaStreetFood.

Mai mult, pentru ca niciun festival de street food nu este complet fara bere, in magazin a fost amenajat un spatiu inedit, Depozitul de Bere, aflat in proximitatea zonei #MegaStreetFood, in care se regasesc peste 170 de sortimente de bere, atat locale, cat si internationale.

MegaStreetFood 6_1

Fiecare vizita la #MegaStreetFood este o incursiune in meniuri cu delicatese culinare oferite de cele patru branduri renumite pentru retete de street food:
- STEAKAWAY, care aduce preparate de tip grilled, de la burgeri suculenti sau sandvisuri cu pastrami, la coaste de vitel, toate pregatite cu carne premium de origine din Noua Zeelanda si America de Sud.
- ZA GERMAN, cu mancare specific nemteasca si deja celebrii Currywurst, Bratwurst sau Kaiserkrainer, care cuceresc rapid prin asocierea inedita de arome.
- LA FINCA BY ALIOLI, cu un meniu variat cu specific spaniol, de la paella traditionala cu fructe de mare sau burgeri cu peste la sandvisuri cu calamari, toate preparate cu ingrediente de calitate din Spania.
- PANE & POMODORO, cu pizza si paste autentice din Regiunea Campania, pregatite de mesteri pizzaioli din Napoli.

Clientii pot servi preparatele alese fie in interior, in zona special amenajata de la corner, fie pe terasa exterioara din concept store Mega Image Barbu Vacarescu.