Corteva Agriscience intra pe piata competitiilor eSports

Corteva Agriscience este sponsorul principal al competitiei Farming Simulator League.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Joi, 11 Iulie 2019

In acest context, produsele companiei au fost incluse in cea mai recenta versiune Farming Simulator 19, iar jucatorii au posibilitatea de a achizitiona seminte marca Pioneer® (brand din portofoliul Corteva Agriscience ™), precum si produse de protectie a culturilor marca Corteva ™, in procesul de dezvoltare a fermelor virtuale.

„Includerea produselor Corteva Agriscience in joc este o premiera. Pentru prima data semintele si produsele de protectia plantelor din joc sunt reprezentate de marci reale”, a precizat Christian Ammann, CEO GIANTS Software. „Continuam sa facem experienta Farming Simulator cat mai autentica. Includerea erbicidelor Corteva si a emblematicelor seminte Pioneer vor oferi un plus experientei si nivelului de satisfactie al jucatorilor”.

„Atat pe camp, cat si in joc, dorim sa aprindem entuziasmul noii generatii de fermieri”, a declarat la randul sau Steve Betz, Global Brand Manager Corteva Agriscience. „De-abia asteptam sa ne alaturam comunitatii Farming Simulator, jucatori care iubesc agricultura sau fermieri care iubesc jocurile, oferindu-le fiecaruia sansa de a experimenta produsele noastre in timpul jocului”.

Din luna iulie 2019 pana in vara anului 2020, echipe din intreaga Europa se vor confrunta in competitia Farming Simulator League pentru titlul de Campion Simulator Agricol. Jucatorii vor concura intr-un format competitiv 3 versus 3, echipele luptand pentru premii in valoare totala de 250.000 de euro in bani lichizi si cadouri oferite pe parcursul intregului turneu.