Carrefour Corbeanca a lansat conceptul WineSquare Shop & Bar (Galerie Foto)

Gazduit de centrul comercial DN1 Value Centre, Carrefour Corbeanca a lansat ieri, noul concept WineSquare Shop & Bar, cu crama de vinuri locale, selectate in cadrul programului „Deschidem Vinul Romanesc".

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Joi, 05 Decembrie 2019

„La noul hipermarket Carrefour Corbeanca, dorim sa oferim o experienta de shopping completa pentru intreaga familie. Mai mult decat atat, am lansat in premiera WineSquare Shop & Bar, cu o selectie impresionanta de vinuri internationale si locale, care pot fi degustate in zona de bar. Sustinem producatorii locali prin programe care aduc produsele traditionale mai aproape de consumatori. In plus, implementam actiuni concrete de reducere si integrare a plasticului intr-un circuit responsabil, prin initiative ca Plata cu PET-ul, colectarea uleiului folosit sau statia educativa de colectare a deseurilor, dedicata copiilor. Aceasta este o alta premiera introdusa la Carrefour Corbeanca, ce urmareste dezvoltarea unui program de educatie interactiva pentru comportamente responsabile", a declarat Ionut Nitoi, Hypermarket Director Carrefour Corbeanca.

WhatsApp Image 2019-12-05 at 11.53.20(2)

Oferta culinara este completata de cea mai variata gama de produse bio, live cooking zilnic in raionul de gastronomie, street food, afumatoare de peste si macelarie, precum si legume romanesti proaspete de sezon, pe raft la doar 48 de ore de la culegere.

23

„Eu am fost foarte bucuros sa particip la aceasta intalnire. Felicit programele pe care Carrefour le dezvolta! Este exact in ideea in care noi am venit la minister sa incurajam aceasta linie de produse tradiţionale, produse romanesti, produse bio. Am aici cateva statistici, probabil seci. Unii le cunosc, alţii nu le cunosc. Avem peste 10.000 de operatori (in agricultura ecologica - n. r.). Din pacate, 9.200 dintre ei sunt producatori si doar 270 sunt procesatori. Eu mi-as dori sa creasca numarul procesatorilor. De asemenea, Romania produce o cantitate totala de 305.000 tone de produse certificate ecologic din care consumam 52% si 48% exportam, iar principalele tari exportatoare sunt Italia, Germania si Franta. De asemenea, o ultima cifra, suprafata cultivata cu vita de vie este de 175.000 de hectare, fiind pe locul 5 dupa Spania, Franta, Italia si Portugalia, dar, din punct de vedere al productiei de vin, suntem pe locul 6, producand 4,9 milioane de hectolitri", a spus ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, la deschiderea hipermarketului.

24

Acesta a mai mentionat ca Romania are peste 10.000 de operatori in agricultura ecologica dar, din pacate, 9.200 dintre ei sunt producatori si doar 270 sunt procesatori.

26

Carrefour Corbeanca se afla in DN1 Value Centre, dezvoltat de Prime Kapital, care aduce impreuna mai mult de 90 de comercianti pentru toate categoriile de varsta si interese, pe o suprafata de aproximativ 46.600 metri patrati. Noul centrul comercial, care lanseaza un concept nou in zona, un strip mall, zona de food court interioara, exterioara si facilitati pentru petrecerea timpului liberin familie - un centru de escalada interior, un magazin de dulciuri unice, restaurante si cafenele, va deservi cei peste 150.000 de locuitori din zona, precum si locuitorii din nordul Capitalei.

28