Auchan si Glovo, parteneriat pentru livrari la domiciliu in 18 orase

Peste 4.000 de produse din oferta celor 33 de hipermarketuri Auchan vor putea fi comandate, de miercuri, online prin aplicatia Glovo.

Scris de Agro Food, Joi, 18 Februarie 2021
Serviciul este disponibil in toate cele 18 orase in care retailerul este prezent, livrarile fiind efectuate in maximum 60 de minute de la plasarea comenzii.
 
In aplicatia Glovo, utilizatorii vor regasi peste 4.000 de produse din magazinele Auchan, din categorii precum fructe si legume, preparate de brutarie, mezeluri, lactate, produse din carne, dar si produse cosmetice, de infrumusetare, pentru ingrijirea gradinii si curatenia casei, jucarii sau electrocasnice. Cumparaturile vor fi livrate de Glovo din cele 33 de hipermarketuri Auchan din Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures si Timisoara.
 
“Ne bucura faptul ca Auchan se alatura listei de parteneri Glovo si ca vom putea livra produse din toate cele 33 de hipermarketuri. Ne vom continua planurile de extindere, atat la nivel de orase, dar si la nivel de parteneri, astfel incat utilizatorii Glovo sa regaseasca toate produsele de care au nevoie in aplicatie”, a declarat Victor Racariu, general manager Glovo CEE.
 
Potrivit celor doua companii, nu exista o valoare minima a comenzii, iar costul livrarii va porni de la 11,99 lei si poate ajunge pana la 15,99 lei, in functie de orasele in care serviciul este disponibil.
 
Glovo este o platforma de livrare rapida, lansata in Barcelona. Compania este prezenta in 548 orase din 21 tari din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa si Africa Subsahariana. Glovo are peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi si peste 25.000 de parteneri asociati din intreaga lume.
 
Auchan Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o retea de 43 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 34 in statiile Petrom, si cinci supermarketuri Auchan.