Auchan Retail Romania deschide supermarketul Auchan Obor

Auchan Retail Romania a inaugurat pe 29 noiembrie 2019, cel de-al treilea magazin pe format supermarket, in incinta centrului comercial Bucur Obor, unul dintre reperele comerciale istorice ale Capitalei.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Sambata, 30 Noiembrie 2019

Noul supermarket Auchan propune o acoperire completa a nevoilor alimentare ale clientilor, oferind atat produse proaspete (carmangerie, pescarie, gastronomie, brutarie, mezeluri si branzeturi, lactate, ready to eat, ready to cook) cat si produse de bacanie (dulciuri, sarate), respectiv sucuri naturale si alte bauturi nealcoolice sau alcoolice.

Carmangeria se remarca printr-o gama variata de produse de provenienta locala, precum si o varietate de produse cu specific international, in timp ce la raionul de pescarie se vor putea regasi principalele tipuri de peste proaspat si zeci de specialități.

De asemenea, noul supermarket integreaza si universul gastronomic „Bucataria Mea”, unde se vor regasi feluri de mancare diversificate si proaspat gatite de bucatarii proprii, printre care: produse grill, garnituri, salate, dar si sandwich-uri si produse de cofetarie, patiserie si panificatie, proaspat coapte.

Prin deschiderea Auchan Obor, reteaua magazinelor sub marca Auchan a ajuns la 36 de puncte de vanzare, din care 33 hipermarketuri si 3 supermarketuri. Ea este completata de cele 24 magazine de proximitate MyAuchan, din care 15 in statiile Petrom prin intermediul parteneriatului cu OMV Petrom si 9 stand alone.