Agra Asigurari introduce noi beneficii pentru fermieri

Agra Asigurari, compania specializata in domeniul asigurarilor agricole, introduce noi beneficii pentru fermierii romani in cadrul pachetelor de reinsamantare a culturilor, noutatile vizand atat culturile de toamna, cat si culturile de primavara.

Scris de Agro Food, Miercuri, 15 Septembrie 2021
Astfel, la culturile de toamna, rapita si cereale, se acopera suplimentar riscurile din pachetul de reintoarcere si daunele produse de daunatorii specifici acestor culturi.
 
Pachetul de reintoarcere se extinde si la culturile de primavara prin acoperirea de riscuri care pot afecta rasarirea si dezvoltarea plantelor in stadiile incipiente. Astfel, la culturile de primavara se pot asigura crusta, spalarea solului, daunele produse de particule fine de pamant si inghet.
 
De la infiintarea sucursalei Agra Asigurari din Romania in 2016, portofoliul companiei s-a marit de cinci ori pe parcursul celor cinci ani, la peste 800.000 de hectare asigurate.
 
Compania estimeaza ca numarul suprafetelor asigurate va urma o evolutie crescatoare, iar in urmatorii doi ani va ajunge sa asigure 1.000.000 de ha pe an agricol, concomitent cu digitalizarea proceselor de lucru.