Afla cum arata viitorul industriei agroalimentare la Conferinta „See The Future in Agrifood"

Pe 31 octombrie, vino sa descoperi cum se va dezvolta sectorul agroalimentar din Romania, la cel mai important eveniment din domeniu – Conferinta „See The Future in Agrifood”, organizata de ADDOR EVENTS, in cadrul INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, in Sala Titulescu, de la Romexpo, incepand cu ora 15:30.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Joi, 17 Octombrie 2019

Astfel ca, avem invitati de seama, factori de decizie in domeniul in care activeaza, respectiv ambasade, asociatii si institute dinamice, dar si companii private, care ne-au confirmat deja prezenta. Dintre speakeri amintim pe:

- Radu Timis, presedinte Asociatia Romana a Carnii

- Arie Veldhuizen, consilier agricol Ambasada Olandei la Bucuresti

- Pim Biewenga, director pentru Europa la MS Schippers

- Tatiana Novikova, reprezentant Alaska Seafood Marketing Institute

- Svetla Chamova, presedinte Bulgarian Union of Food Processing Industry

- John Moysoglou, country manager & senior regulatory advisor - Cyprus, Greece & Romania la Registrar Corp

- Nicolea Hulea, consultant dezvoltare in cadrul companiei de cercetare de piata Nielsen

Tema generala care primeaza se regaseste chiar in denumirea conferintei – „See The Future in Agrifood”, dar paleta de subiecte este una vasta si include printre altele:

- persective de dezvoltare pentru industria alimentara, dar si pentru piata de ingrediente alimentare din Bulgaria, Romania si celelalte tari din Sud-Estul Europei

- evolutia sectorului agroalimentar si tendintele care vor marca piata romaneasca in urmatorii ani

- evolutia consumului preparatelor din carne in contextul dinamicii FMCG. „See the future" - cine este „noul" consumator de carne?

- politica Olandei cu privire la dezvoltarea sustenabila a filierei productiei animale si posibilitati de cooperare cu Romania, Bulgaria si tarile din Sud-Estul Europei

- reducerea utilizarii antibioticelor in productia animala

- tendinte si oportunitati pentru piata pestelui si fructelor de mare din Romania 

Conferinta „See The Future in Agrifood” este marca a evenimentelor ADDOR EVENTS si face parte dintr-o serie care se vor derula in cadrul expozitiei INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, dintre care amintim „Belgian Meat Networking Day & Evening Cocktail", Conferinta „PROFOOD", Lansarea „CARNEXPO GRILL" si „Zilele produselor romanesti".