Actionarii Osho au deschis un nou restaurant: Dabeef

Actionarii de la Osho adauga in palmares un nou restaurant.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Vineri, 08 Noiembrie 2019

Dabeef este amplasat pe Calea Floreasca 111 – 113 si are o capacitate de 66 de locuri si un design de inspiratie urbana. Meniurile sunt o creatie a bucatarilor-sefi Iosif Stefanescu si Daniel Andries, ambii cu peste 20 de ani de experienta in gastronomie.

„In ceea ce priveste meniul noului restaurant, acesta este o copie in miniatura a restaurantului Osho in care utilizam carnea procesata de noi in macelaria proprie cu diferenta ca ne adresam publicului larg. In acest sens, mizam pe sectiunea Urban Food ce are la baza un meniu inspirat din retete internationale specifice bucatariilor din Asia, Europa si America. Este practic un meniu Urban ce indeamna la socializare, la o iesire in oras cu prietenii. Am cautat sa pastram cat am putut de tare originalitatea preparatelor”, a declarat pentru AgroFood Chef Iosif Stefanescu.

In noul restaurant se pot regasi trei retete de burgeri ce pot fi personalizate in functie de preferintele clientilor cu toppinguri precum branza topita in stil raclette, creveti marinati sau un amestec picant de ceapa, aromatizat cu ierburi.