AQUA Carpatica a urat „La Multi Ani!” Romaniei pe 13 ecrane din Times Square

Cunoscutul brand romanesc de apa minerala AQUA Carpatica a dorit sa trezeasca emotii puternice romanilor care au petrecut Ziua Nationala prin Times Square.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Luni, 02 Decembrie 2019

Drapelul national, muntii Carpati, dar si o urare atat in limba romana, cat si in limba engleza au putut fi vazute pe 13 ecrane din Times Square, New York City. Reprezentantii companiei au recunoscut ca acesta este doar primul pas in demersul brandului de a pune Romania pe harta lumii si de a o face cunoscuta la nivel international ca Patria Apelor Minerale.

 „Apa minerala poate deveni un brand de tara al Romaniei, prin care sa se promoveze la nivel international, asa cum fiecare tara are propria traditie in ceea ce priveste produsele sale emblematice. Romania merita sa fie promovata, este o tara unica, cu peisaje care iti taie rasuflarea si comori de nepretuit. Printre acestea, se numara si apele minerale naturale”, a declarat Jean Valvis, presedinte, director-general AQUA Carpatica.

Proiectul special dedicat zilei de 1 Decembrie a fost realizat cu sprijinul companiei TPS Engage care il are co-fondator pe publicitarul Matei Psatta si este parte din acceleratorul global Techstars.