A inceput INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019

Deschizatoare de drumuri pentru cele mai recente tendinte de pe piata, concepte inovative, tehnologii revolutionare, solutii de ultima generatie si dezbateri despre ultimele evolutii din industrie. Aceasta se preconizeaza a fi editia din acest an, a celei mai mari expozitii de produse alimentare din Sud-Estul Europei, INDAGRA FOOD & CARNEXPO.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Miercuri, 30 Octombrie 2019

Desfasurata in perioada 30 octombrie – 03 noiembrie 2019, in Centrul Expozitional Romexpo, pe un spatiu de 15.000 mp, cu 240 de expozanti din 13 tari si peste 60.000 de vizitatori prevazuti a trece pragul expozitiei pe parcursul celor cinci zile, INDAGRA FOOD & CARNEXPO si-a propus sa aduca un suflu nou in industria alimentara prin ceea ce vor expune companiile participante, dar si prin evenimentele derulate.


Targul se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei si este organizat de ROMEXPO, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si ADDOR EVENTS. Acesta se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de echipamente si tehnologii pentru ramuri ale industriei alimentare, respectiv: industria carnii, panificatie, industrializarea legumelor si fructelor, prelucrarea pestelui si laptelui.


„INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 se bucura de un interes tot mai mare din partea companiilor romanesti, dar si a celor din strainatate, drept dovada ca numarul expozantilor a crescut, comparativ cu editia trecuta, oferind o ampla deschidere spre idei si intalniri de afaceri, discutii cu specialisti din domeniu, promovarea companiei si a produselor, relationare cu firme conexe, dar si noutati din domeniu. I-am incurajat in mod repetat pe reprezentantii companiilor din domeniu sa se inscrie la expozitie si sa promoveze in acest fel, produsele si intreaga industrie romaneasca, in tara si peste hotare”, ne-a declarat Eugen Capra, CEO CARNEXPO.


Pe parcursul zilelor de expozitie, se vor desfasura mai multe evenimente precum, conferinte cu teme de discutie de mare interes pentru producatorii de produse agroalimentare, dar si pentru producatorii si distribuitorii de tehnologie din domeniu, lansari si degustari de produse, show-uri culinare.


Regasiti in cele ce urmeaza programul evenimentelor organizate de ADDOR EVENTS la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019:

prog bun_8